MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Ndx - Ati Dudu Kos-kosan

Lirik Lagu Ndx - Ati Dudu Kos-kosan

Aku ra nyongko, bakal ngene akhire
Tresnoku nelongso sendu dadine
Rakepikiran dadi remuk atiku
Nyesek loro neng dodoku

Nangis batinku, trenyuh atiku
Yen kelingan loromu neng aku

Wis cukup ngapusi aku
Wis cukup ngelarani aku
Iki ati koyo cor coran
Pura-pura kudu bertahan
Aku ra kroso netes eluhku
Aku ra ngiro kadas tresnaku
Rumangsamu iki kos-kosan
Teko lungo atiku nggo dolanan

Stop ngapusi ati, Stop mlenjani janji
Loro sing tak rasakke tresno disepelekke
Atiku wis kejeron ngelalekke alon alon
Nanging ora iso mergo wis kebacut tresno

Atiku iki nangis netese koyo grimis
Isine roso sayang saiki uwis ilang
Aduh dek, atiku kelaran

Nangis batinku, trenyuh atiku
Yen kelingan loromu neng aku

Wis cukup ngapusi aku
Wis cukup ngelarani aku
Iki ati koyo cor coran
Pura-pura kudu bertahan
Aku ra kroso netes eluhku
Aku ra ngiro kadas tresnaku
Rumangsamu iki kos-kosan
Teko lungo atiku nggo dolanan  ( 2x )

Play Music = 



Share This :
SakuBolong