MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Ndx - Kelingan Mantan 2

Lirik Lagu Ndx - Kelingan Mantan 2

Dek.. koe mbien janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatani ngapusi, cidro ati iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

Dek.. koe mbien janji karo aku ( joss, ngapusi )
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati ( slolololo horee )
Ning nyatani ngapusi, cidro ati iki ( slolololo hek hek slolololo hekya )
Netes eluhku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan dihidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki karo koe
Mugo wae iso langgeng saklawase
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresnoku ora dadi kenangan

Dek.. koe mbien janji karo aku ( joss, ngapusi )
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati ( slolololo horee )
Ning nyatani ngapusi, cidro ati iki ( slolololo hek hek slolololo hekya )
Netes eluhku mili deres neng pipi

Opo iki bukti katresnanmu marang aku
Koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Wis rodo sue wis sesasi ora ngabari
Aku bingung kudu nggoleki koe neng ngendi

Yowis saiki mungkin iki pancen dalane
Ati iki mung iso ngamper lorone
Bakal tak kenang jenengmu neng masalaluku
Senajan koe wis gawe cidro neng atiku

Mass.. pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
Aku blenjani janji cinta kita iki
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek.. koe mbien janji karo aku ( joss, ngapusi )
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati ( slolololo horee )
Ning nyatani ngapusi, cidro ati iki ( slolololo hek hek slolololo hekya )
Netes eluhku mili deres neng pipi

Play Music =



Share This :
SakuBolong