MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Ndx - Kelingan Mantan

Lirik Lagu Ndx - Kelingan Mantan

Dek, koe nendi ?
Kangmas kangen dek, kangen banget
Ibarat sego kucing radikareti 
Ambyar atiku dek, ambyar tenan
Opomeneh nek kelingan janjimu dek
Nggerus neng ati
Kangmas arep gawe lagu kelingan mantan lo dek
Rekamane neng record studio mergane iki isi ati kangmas

Dek koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan dihidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
Sumpah janji tresno iki aku karo koe
Mugo wae iso langgeng tekan saklawase
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

Dek koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi

Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
Koe ninggal lungo tanpa sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wis sesasi koe ra ngabari
Aku bingung kudu nggoleki sliramu neng endi
Yowis mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu neng masalaluku
Senajan koe wis gawe cidro ning atiku

Dek koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji, Cinta kita ini
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Dek koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji, Cinta kita ini
Lilakno aku kanthi ikhlas ati
Lilakno aku kanthi ikhlas ati..

Play Music =




Share This :
SakuBolong