MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Ndx - Loro Ati 2

Lirik Lagu Ndx - Loro Ati 2

Cew :
Mas, mbien kelopo sik tak tandur
Wis tukul godonge dadi janur
Janur sik semampir ono ning ngarep omahmu
Nanging nyatane sik nyanding koe udu awakku mas

Cow :
Wis dek, lilakno kang mas
Kangmas reti roso tresno
Nanging pie meneh
Kabeh iki wis dalane
Kangmas lungo dek ( ojoo mas.. )
Kangmas lungo dekk ( ojoo.. )

Cidro mergo sliramu
Jarene.. tresno aku.. 
Nanging koe ninggalke aku
Kabeh janjimu mung palsu

Opo ora eleng, mbien koe karo aku
Mlaku gandengan, penuh cinta dan kemesraan
Nanging saiki koe tego mlenjani janji
Lorone ati, iki ra bakal tak baleni

Cidro mergo sliramu
Jarene.. tresno aku..
Nanging koe ninggalke aku
Kabeh janjimu mung palsu

Koe pancen tego, medot talining asmoro
Lorone ati, nganti ora biso ditambani
Tresnoku iki, ora bakal direstoni
Ro wongtuwomu, nganti tekan aku mati

Cidro mergo sliramu
Jarene.. tresno aku..
Nanging koe ninggalke aku
Kabeh janjimu mung palsu

Pangapurane dek, aku wis ninggal koe
Dudu karepku ku mung manut bapak ibu
Kabeh mau, gawe cidro ning atimu
Mergane aku, dijodohke wongtuaku

Cidro mergo sliramu
Jarene.. tresno aku..
Nanging koe ninggalke aku
Kabeh janjimu mung palsu  ( 2x )

Play Music =



Share This :
SakuBolong