MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Ndx - Remukan Ati

Lirik Lagu Ndx - Remukan Ati

Dek rungokno jerit tangise ati iki
Netes rakaruan jebul sliramu blenjani
Dek rasakno loro atiku kepati-pati
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati

Koe teko gowo tresno,
Koe lungo ninggal loro
Trsnomu tak labuh ning segoro

Roso sayangku uwis mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso gawe koe loro, 
Loro neng jeroning jero dodo
Mergo ati wis ilang roso
Luih becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngemboro
Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
Pancen bener bien tresnomu sing tak jogo
Tatune loro seksi ati kuciwo

Koe teko gowo tresno,
Koe lungo ninggal loro
Trsnomu tak labuh ning segoro

Roso sayangku uwis mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso gawe koe loro, 
Loro neng jeroning jero dodo
Mergo ati wis ilang roso
Luih becik aku lungo

Mas kang mas, sepurane yen aku ninggalke
Tresno suci sliramu amergo kahanane
Mas kangmas, lorone atimu tak rungokke
Nanging wongtuaku ora ngijenke

Koe teko gowo tresno,
Koe lungo ninggal loro
Trsnomu tak labuh ning segoro

Roso sayangku uwis mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno
Aku iso gawe koe loro, 
Loro neng jeroning jero dodo
Mergo ati wis ilang roso
Luih becik aku lungo

Play Music =



Share This :
SakuBolong