MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu NDX AKA - Banyu Surga


Lirik Lagu NDX AKA - Banyu Surga adalah lagu dari NDX AKA. NDX adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari NDX AKA di sakubolong.com.

Dim atiku loro e , La ngopo ?
Aku ditinggal lungo bojoku e , Wis mas rapenting kui ming marai loro ati terus
La terus penake pie ? , Mending golek banyu surgo wae yo
Yoooo

Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

eekkyyaaa.. ndx aka. ndx aka familia karang anyar men
my contry men..

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mugn ngelangut dewe
Koyo bocah pekok uteke dadi mikir
Bongso perkoro sing ora ceto

Ayo kumpol dadi siji seduluran tekan mati
Karang anyar jogjakarta jangan lupa bahagia
Ayo wol sakuate rene rene ayo ngombe
Lalekno masalahmu mending goyang bareng aku

Ojo lali campurane ben ora benger ciu ne
Penak mabuk neng angkasa dikancani banyu surga
Nek koe rumongso ndx aka familia ayo mabuk bareng
Dunia milik kita bersama

Ora eleng perkarane yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngangsi tekan wengi
Ranggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mugn ngelangut dewe
Koyo bocah pekok uteke dadi mikir
Bongso perkoro sing ora ceto

Tresno kui ora penting
Ati cidro loro pikir
Ngurusi dapuranmu marai ngelu utekku
Dituruti opo wae njaluk mercy tak tebuske
Nek riklona tak nggo dewe tak gedrukke ciu wae

Untung wae ati iki
Gaweane sing kuoso
Cobo nek made in cina
Remuk bobrok tinggal lungo
Akeh wedokan nyeraki aku bingung le milihi
Nganti senat senut aduh, pusih pala baby

Ora eleng perkarane yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngangsi tekan wengi
Ranggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mugn ngelangut dewe
Koyo bocah pekok uteke dadi mikir
Bongso perkoro sing ora ceto

Aku ngombe koe ngombe
Nek wis penak rasah rese
Nek isih kurang ciu ne
Mending utang basir wae
Mbibit taman sak parkire
Tambah sengsu sak babine
Rasah nangis mergo tresno
Neng sandigmu ono konco

Datang teler pulang kewer
Mlakune wis keser keser
Utekku yo melu geser
Ndelok dangdut langsung nyawer
Teko ngomah balang sapu
Bojo nesu aku mlayu
Mending aku tuku ciu
Ngombe bareng sedulurku

Ora eleng perkarane yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngangsi tekan wengi
Ranggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mugn ngelangut dewe
Koyo bocah pekok uteke dadi mikir
Bongso perkoro sing ora ceto

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mugn ngelangut dewe
Koyo bocah pekok uteke dadi mikir
Bongso perkoro sing ora ceto

Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mugn ngelangut dewe
Koyo bocah pekok uteke dadi mikir
Bongso perkoro sing ora ceto


Share This :
SakuBolong