MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu NDX AKA - Ciu Oplosan


Lirik Lagu NDX AKA - Ciu Oplosan adalah lagu dari NDX AKA. NDX adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari NDX AKA di sakubolong.com. Lagu ini mempunayi makna yaitu janganlah / berhentilah kita dari minum minuman keras yang dilarang oleh agama dan hukum.

Pak jaluk duite, 
Nggo ngopo, tuku ciu o ? GAH radue duit
Wah ro anake dewe kok pokel kongono
Pokel.. benn.. Pokell.. bennn
Pakkee.. aa mbuh leee lueh..

Opo ora eman duite
Kanggo tuku banyu setan
Opo ora ora mikir yen mendem
Iku biso ngrusak pikiran

Ugo sawangen kae koncomu
Akeh sing podo gelempangan
Ugo akeh sik kelesetan ditumpakke ambulan

Lek tuk ciune. Piro ?
Hamangbotol kok, okehmen ? campuri ra ?
Hayo sisan campuri, iyo iyo
Wis mumet aku, ndi duite
Kurang 10 yo, duh jan ess jan
Wis gampang reti aku to koe, 
Yowis lek, minggato lee

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono guanne
Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono gunane

Jelas wae pakmu nesu nek koene tuku ciu
Pendak dino tuku ciu neng utek marai ngelu
Marai urip semrawut neng endas kok senat senut
Jaremu ciu ki yahut, bikin otak kalang kabut

Balenono lehmu lotse mikiro sik becik wae
Ora waton tuku karepe ati lan wudelmu dewe
Dipikir sante wae ora kudu ngomba ngombe bendinane
Style wolesmu le malah marai koe kere

Dipikir to resikone
Nek mung ciu ombenane
Ora becik ngentekke duit 
Ngerusak awak marai ambyar
Koe kui wis gede
Dinggo to nalare
Ndang noto o urip terus rabi o ndak selak modar
Terus koe kemaki, ngelayap sana sini
Mbok pikir nek koe mabuk aku tetep rawedi
Mbueng minger minger ngiwo tengen 
Cari kimcil dijalan 
Mikir wae nek koe mabuk tetep ralali ngan

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono guanne
Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono gunane


Hekonco kae didelok wae wis akeh sik mati
Mergo seneng ngombe ciu sing tok senenggi
Po koe pengen po koe gelem nek koe yo modar
Dari pada minum oplosan he cepatlah kau sadar
Banyu setan dan oplosan mending kau singkiri
Ciu, Lapen,AL , Sari vodka sudah gak jaman lagi
Mending sholat opo ngaji mbange ending e mati
Golek amal sangu diakherat nanti

Saiki mikir wae ojo ngguwang guwang duit
Daripada uripmu kui dadi tambah pait
Mandek ngombe luih becik urip sing nggenah
Tinimbang urip karo raimu malah soyo bubrah
Aku mung nggandani ora kok cangkeman
Nek kemaki ora mandek engko koe edan
Gelimpangan arep modar terus numpak ambulan
Rumah sakit banjur koid omahmu dadi kuburan

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono guanne
Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono gunane

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono guanne
Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono gunane


Share This :
SakuBolong