MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu NDX Stress Royal - Raiso Dadi Siji


Lirik Lagu NDX Stress Royal - Raiso Dadi Siji adalah lagu terbaru dari NDX AKA dan Stress Royal Hip Hop. Lagu terbaru ini merupakan lagu campuran indonesia dan jawa. seperti lagu lagu NDX yang lain yang sangat mengena dihati yang lagi patah hati, ups.

Lirik Lagu NDX Stress Royal - Raiso Dadi Siji

Aku tresno ro koe
Tresno sik sak tenane
Kabeh wis tak kekke ro koe atine

Nadyan aku wis due
Bojo sing sak tenane
Naning aku tresnone yo mung nggo koe

Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
Tansah tak awang - awang mabur koyo layangan
Padahal bojo ning omah mikirke dadi susah
Opo sing kudu dilakoni aku bingung sendiri
Pancen tak akoni tresnoku setengah mati
Tapi aku rawani ngingkari janji suci
Mungkin koe udu jodoku
Tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero.. atiku

Sayang aku ikhlas nrimo dadi sing kerloro
Senadyan abot roso tresno sing tak songgo..

Sabar sakuntoro sayang
Aku yowis berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan
Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Ah cincin wis ngelingker ning jari manisku
Janji yowis tak ucap ning ngarep penghulu
Saiki yowis telat arep ngomongke cidro
Aku mung ameh ngongo koe iso bahagio
Senadyan setatusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnoku karo koe
Mugo mugo dikei dalan supoyo dadi padang
Anggone awakdewe le.. gendakan

Sayang aku ikhlas nrimo dadi sing kerloro
Senadyan abot roso tresno sing tak songgo..

Sabar sakuntoro sayang
Aku yowis berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan
Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Aku mung biso nerimo
Koe nggone wong lio
Tresno raiso dipeksakno
Aku tetep sayang koe
Tekane saklawase
Aku bahagia nyawang koe

Tanganku wis ono cincin
Janji setyo lan suci
Aku ra iso nepati
Koe pancen tak tresnani
Mbien tekan saiki
Tapi raiso dadi siji

Tapi raiso dadi siji~


Share This :
SakuBolong