MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo


Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo adalah lagu dari PendhozaPendhoza adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Pendhoza di sakubolong.com. Lagu ini bermakna perginya kekasih karena lagi fokus berkerja.

Tetapi lagu ini dibawakan oleh Nella Kharisma. Nella adalah Penyanyi dari Kediri, Jawa Timur yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Nella Kharisma di sakubolong.com. Nella Kharisma https://goo.gl/2Xna6p.

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku le ngenteni koe
Wis ono sesasi genep dino iki
Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep raono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungoku ra Teges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk koe ojo keloro loro
Dek tresnaku mung siji koe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati raono wanito lio

Koe rasah sok mutusi 
Aku ra neng ngendi-ngendi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ratau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora due wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Koe kudu ngerti lungaku golek rejeki
Dongakno laguku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatmu atimu
Wis dadi kahanan aku lungo adoh paranmu
Ora bakal gawe dranyaning wedokan liane

Mas.. yen pancen kui karepmu
Aku yomung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
Mas.. nadyan koe lungo kerjo
Sing tak jaluk koe tetep setyo
Ojo nganti kegodo wanito lio

Ojo keloro-loro lungaku rateges cidro
Nganti mikir aku wis ora tresno
Yomung koe sing tansah ono ning jero dodo
Raono tresno lino mergo aku tansah setyo
Kudu percoyo tresnoku mung siji koe
Wani sumpah mati raono sing liane
Janjiku tak buktekke oramung ojo lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane saklawase

Dek lungoku ra Teges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk koe ojo keloro loro
Dek tresnaku mung siji koe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati raono wanito lio

Koe rasah sok mutusi
Aku ra neng ngendi-ngendi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yomung lewat bbm'an
Kadang sinyal angel mung dadi penghalang
Ningyo kudu sabar ora usah nggo nesunan
Mergo tresno kui mestine akeh pacoban
Sing tak jaluk koe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sakjembare laut samudro
Koe kudu ngerti yen aku iki mung Cah Kerjo

Mas.. yen pancen kui karepmu
Aku yomung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
Mas.. nadyan koe lungo kerjo
Sing tak jaluk koe tetep setyo
Ojo nganti kegodo wanito lio


Sabaro Aku yo mung Cah Kerjo


Share This :
SakuBolong