MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remuk batenmu
Nangin lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Sak tenane atiku pancen kangen bojomu
Rakeno pisah mergo tresno wis kadung jeru
Sing tak jaluk mung siji, teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku
Ra perlu tak rapalne montro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
Saiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remuk batenmu
Nangin lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Opo pancene kowe trae ra iso mikir
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodok kentir
Ora tambah pinter nangin utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ora usum koyo cerito wayang romo lan sinta
Usume saiki konco yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remuk batenmu
Nangin lilakno bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remuk batenmu
Nangin lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase
Mung tetep nong atiku
Selawase Aku Tresno Bojomu

Play Music :


Share This :
SakuBolong