MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak


Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak adalah lagu dari PendhozaPendhoza adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Pendhoza di sakubolong.com. Lagu ini bermakna seseorang yang mempunyai pasangan yang jahat :v.

Tetapi lagu ini dibawakan oleh Nella Kharisma. Nella adalah Penyanyi dari Kediri, Jawa Timur yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Nella Kharisma di sakubolong.com. Nella Kharisma https://goo.gl/2Xna6p.


Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak

Wis nasib e kudu koyo ngene
Ndue bojo kok ratau ngepenakke
Senengmu ning omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Saben dino rasane ra karuan
Ngrasakke bojoku sing ratau perhatian
Nanging pie meneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Yowisben due bojo sing galak
Yowisben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulusing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone 
Senajan kahanane koyongene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senengane dituduh lungo ro liane

Yen wes ngono aku mung biso meneng
Tak jelasno mung malah gawe koe sepaneng
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mboksalahno rumungso wis sing paling pinter

Yowisben due bojo sing galak
Yowisben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulusing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Senajan kahanane koyongene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote due bojo sing galak
Nek ra keturutan senengane mencak-mencak
Rasah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep neng ati
Distel kendowae tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing bagus dewe

Kuat dilakoni nekra kuat ditinggal ngopoi
Tetep cinta senajan Bojoku Galak

Yowisben due bojo sing galak
Yowisben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulusing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Senajan kahanane koyongene

Yowisben due bojo sing galak
Yowisben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulusing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone

Senajan kahanane koyongene


Share This :
SakuBolong