MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Edan Turun


Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyekseni
Suci lan putihe tulus lan ikhlase
Welas sun nyang riko

Paran tah paran maning
Hang gawe ati riko
Mageh magu magu sing gelem telikas
Nompo welas isun

Ngelayung biso isun
Dung sing biso duweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun

Serange ati isun
Serange welas isun
Nemen nyang riko.. nyang riko.. nyang riko..

Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyekseni
Suci lan putihe tulus lan ikhlase
Welas sun nyang riko

Paran tah paran maning
Hang gawe ati riko
Mageh magu magu sing gelem telikas
Nompo welas isun

Ngelayung biso isun
Dung sing biso duweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun

Serange ati nisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko.. nyang riko.. nyang riko..

Ngelayung biso nisun
Dung sing biso duweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun

Serange ati nisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko.. nyang riko.. nyang riko..

Ngelayung biso nisun
Dung sing biso duweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun

Serange ati nisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko.. nyang riko.. nyang riko..


Share This :
SakuBolong