MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan


Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan adalah lagu dari Ndx Aka. Ndx adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Ndx di sakubolong.com. Lagu ini bermakna seseorang yang kangen mantannya.

Tetapi lagu ini dibawakan oleh Nella Kharisma. Nella adalah Penyanyi dari Kediri, Jawa Timur yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Nella Kharisma di sakubolong.com. Nella Kharisma https://goo.gl/2Xna6p.


Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan


Mas koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan dihidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki aku karo koe
Mugo wae iso langgeng tekan saklawase
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

Mas koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi

Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku
Koe ninggal lungo tanpa sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wis sesasi koe ra ngabari
Aku bingung kudu nggoleki sliramu neng endi
Yowis mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu neng masalaluku
Senajan koe wis gawe cidro ning atiku

Mas koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi

Dek pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji, Cinta kita ini
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Mas koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi

Mas koe mbien janji karo aku
Ngelakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluh iki mili deres neng pipi


Share This :
SakuBolong