MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Mesra


Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo adalah lagu dari Nella Kharisma. Nella adalah Penyanyi dari Kediri, Jawa Timur yang membawakan genre dangdut. Jika Kalian suka dangdut dan sering dipadukan dengan hip hop, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Nella Kharisma di sakubolong.com. Nella Kharisma https://goo.gl/2Xna6p.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo

Yen tak sawang sorote mripatmu
Janeku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo rawanine ngungkapke tresno

Yenku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abit iki ora muk dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapan
Perasaan yang ku simpang buatku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku, gara gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso, konco dadi tresno

Gereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku pie nyikapi
Mbiene konco sue saiki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Janeku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo rawanine ngungkapke tresno

Yenku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abit iki ora muk dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapan
Perasaan yang ku simpang buatku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku, gara gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso, konco dadi tresno

Gereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku pie nyikapi
Mbiene konco sue saiki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Janeku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo rawanine ngungkapke tresno

Yenku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abit iki ora muk dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
Janeku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo rawanine ngungkapke tresno

Yenku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abit iki ora muk dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Share This :
SakuBolong