MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Kringetan


Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Kringetan adalah lagu dari Nella Kharisma. Nella adalah Penyanyi dari Kediri, Jawa Timur yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Nella Kharisma di sakubolong.com. Nella Kharisma https://goo.gl/2Xna6p.


Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Kringetan

Yangg mbien pie janjine
koe rabakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Snadyan loro ati koe mblenjani janji

Bibit awet aku nyawang koe karo koncomu
Gegojekan naliko wayah bengi udan banyu
Demak demok terus dibacotke karo ciuman
Ngeglus dodoa atiku mergo uwis keloro
Durung tau aku ngrasakke loro sakdurunge
Mergo ati iki durng pernah ono sing due
Teko bien nganti saiki aku tresno dirimu
Mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku

Yangg mbien pie janjine
koe rabakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Snadyan loro ati koe mblenjani janji

Saikine ku wis ngegrti kabeh opo to sebape
Mrgo gandeng aku ora pernah ono senange
Sing tak jalok saiki wis cukup semene saja
Hubungan kita jangan pernah ada derita
Welingku siji ojo mung dadi konco kringetan
Yen tembe mburi koe bakale dadi wong edan
Luih becik aku mundur aku dadi bojo sing keren
Wis cukup sak mene saiki loe gue end

Yangg mbien pie janjine
koe rabakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Snadyan loro ati koe mblenjani janji

-----------------------------------------------------------

Yangg mbien pie janjine
koe rabakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Snadyan loro ati koe mblenjani janji

Yangg mbien pie janjine
koe rabakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Snadyan loro ati koe mblenjani janji

Yangg mbien pie janjine
koe rabakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Snadyan loro ati koe mblenjani janji

Jebul janjimu ora biso dipercoyoo..


Share This :
SakuBolong