MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Om Wawes 2017 - Tetep Ning Ati


Lirik Lagu Om Wawes - Tetep Ning Ati adalah lagu single 2017 dari OM Wawes. Om Wawes adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre dangdut remukan ati. Jika Kalian suka dangdut yang bikin syahdu dan sendu, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Om Wawes.


Lirik Lagu Om Wawes - Tetep Ning Ati

Banyu tibo seko langit
Dadi seksi setyoku kanggo koe
Sing ning atiku rabakal ilang
Senadyan koe ngelarani aku

Saktenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luih seko cidro
Janjimu ning aku wis takrasakke wae
Kui kabeh mergo koe..

Aku iseh tresno koe nganti tekan esok kapan
Sliramu tetep ning atiku
Senadyan koe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep ning ati

Aku tansah kelingan janjimu ning ati
Rabakal lungo ninggal crito loro
Tapi nyatane koe raiso jogo tresno iki 
Nganti pungkasane uripku

Saktenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luih seko cidro
Janjimu ning aku wis takrasakke wae
Kui kabeh mergo koe..

Aku iseh tresno koe nganti tekan esok kapan
Sliramu tetep ning atiku
Senadyan koe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep ning ati

Aku iseh tresno koe nganti tekan esok kapan
Sliramu tetep ning atiku
Senadyan koe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep ning ati


Share This :
SakuBolong