MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Om Wawes - Atiku Jembar Koyo Segoro ( AJKS )


Lirik Lagu Om Wawes - Atiku Jembar Koyo Segoro ( AJKS ) adalah lagu single dari OM Wawes. Om Wawes adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre dangdut remukan ati. Jika Kalian suka dangdut yang bikin syahdu dan sendu, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Om Wawes. Atiku Jembar Koyo Segoro mempunyai arti dalam bahasa indonesia yaitu Hatiku Jembar Seperti Laut.

Lirik Lagu Om Wawes - Atiku Jembar Koyo Segoro ( AJKS )

Aku ra nyongko bakal ngene akhire
Rakepikiran dadi remuk atiku
Atiku lungkrah mergo kahananku lungkrah'
Cobo tak eleng loromu ning aku

Mbien koe tresno, malah saiki koe lungko
Aku mbok tinggal malah karo wong lio
Nyesek rosone dodoku
Trenyuh rasaning atiku
Kok koe tego ninggalke aku

Koe tau ning uripku
Koe tau ning atiku
Rabakal ilang, rabakal ilang

Omonganmu sakwetoro matari ati nelongso
Naninging senadyan atiku sih tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku Jembar Jembar Koyo Segoro

Mbien koe tresno, malah saiki koe lungko
Aku mbok tinggal malah karo wong lio
Nyesek rosone dodoku
Trenyuh rasaning atiku
Kok koe tego ninggalke aku

Koe tau ning uripku
Koe tau ning atiku
Rabakal ilang, rabakal ilang

Omonganmu sakwetoro matari ati nelongso
Naninging senadyan atiku sih tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku Jembar Jembar Koyo Segoro

------------------------------------------------------------------

Koe tau ning uripku
Koe tau ning atiku
Rabakal ilang, rabakal ilang

Omonganmu sakwetoro matari ati nelongso
Naninging senadyan atiku sih tresno
Mbendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku Jembar Jembar Koyo Segoro

Omonganmu sakwetoro matari ati nelongso
Naninging senadyan atiku sih tresno
Mbendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku Jembar Jembar Koyo Segoro
Atiku Jembar Jembar Koyo Segoro
Atiku Jembar Jembar Koyo Segoro.....


Share This :
SakuBolong