MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Om Wawes - Kebacut Tresno


Lirik Lagu Om Wawes 2017 - Kebacut Tresno adalah lagu single dari OM Wawes. Om Wawes adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre dangdut remukan ati. Jika Kalian suka dangdut yang bikin syahdu dan sendu, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Om Wawes. Kebacut Tresno mempunyai arti dalam bahasa indonesia yaitu Kebacut Cinta / Terlanjur Cinta.
Naliko aku nemu roso tresno
Marang sliramu ngelakoni citro
Urip tansah nyawiji, marang sliramu sing ono ning ati
Nanging atimu wis ono sing duweni

Aku kebacut tresno marang sliramu
Nalikane sliramu ono ning aku
Aku keloro-keloro kudu lungo
Raiso mendem roso terus nelongso
Aku trimo lungo

Wis tak lilak lilakke koe
Wis tak ikhlas ikhlaske koe
Wis tak lalek lalekke koe
Yen wis dalane kudu kuat atine
Kudu kuat atine

Trenyuh atiku yen eling jenjine
Keronto ronto nelongso uripku
Aku wis cobo ikhlas 
Nanging crito iki mbok gawe kandas
Ra nyongko akhire koe luih milih kae
Aku kebacut tresno marang sliramu
Nalikane sliramu ono ning aku
Aku keloro loro kudu lungo
Raiso mendem roso terus nelongso
Aku trimo lungo

Wis tak lilak lilakke koe
Wis tak ikhlas ikhlaske koe
Wis tak lalek lalekke koe
Yen wis dalane kudu kuat atine
Kudu kuat atine

Wis tak lilak lilakke koe
Wis tak ikhlas ikhlaske koe
Wis tak lalek lalekke koe
Yen wis dalane kudu kuat atine
Kudu kuat atine..


Share This :
SakuBolong