MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Via Vallen - Ilang Roso

Lirik Lagu Via Vallen - Ilang Roso adalah lagu dari Om Wawes. lagu ini dibawakan oleh Via Vallen menggunakan karakteristik lagu dangdut yang syahdu dan cocok untuk kalian yang lagu putus cinta hehe. Lirik Lagu Via Vallen - Ilang Roso  merupakan bahasa jawa yang mempunyai arti Hilang rasa cinta.
Mbien tresnoku setengah mati
Tak patri ning atiku iki
Cahyamu sing paling tak tresnani
Ninggalke loroning ati
Koe mlenjani janji

Mbien bener tak jogo atiku
Mbien bener tak jogo tresnoku
Aku percoyo marang sliramu
Nepati janji setyamu ora ninggalke aku

Rabutuh welasmu, Rabutuh tangismu
Aku iso gawe koe luih loro
Rontok ati iki nibani batinku
Ilang Roso ninggalke tatuning atiku
Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wis lali, rosoku wis mati

------------------------------------------------------------------------

Rabutuh welasmu, Rabutuh tangismu
Aku iso gawe koe luih loro
Rontok ati iki nibani batinku
Ilang Roso ninggalke tatuning atiku
Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wis lali, rosoku wis mati

Kangmas.. nalikane aku isih ono ning atimu
Ora biso bali ning ring sliramu lilakno aku lungo
Kangmas.. sepurane aku yen wis ngelarani atimu
Ora biso bali ning sliramu ikhlasno aku lungo

Rabutuh welasmu, Rabutuh tangismu
Aku iso gawe koe luih loro
Rontok ati iki nibani batinku
Ilang Roso ninggalke tatuning atiku
Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wis lali, rosoku wis mati


Share This :
SakuBolong