MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno


Lirik Lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno adalah lagu terbaru dari Via Vallen. lagu ini menggunakan karakteristik lagu dangdut dipadukan dengan hip hop seperti halnya lagu yang sedang diminati jaman now. Lirik Lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno  merupakan bahasa jawa yang mempunyai arti Lupa rasanya Cinta.
Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wes sue ora nyawang
Opo koe isih sayang

Nganti lali rasane tresno 
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu
Saiki wis luntur seko atiku

-------------------------------------------------------------------------------

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wes sue ora nyawang
Opo koe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu
Saiki wis luntur seko atiku

Mbien tau ono roso neng jero dodo
Sak durunge koe nggawe aku cidro
Koe tego ninggal lungo, karo wong lio
Senanjan ati iki loro aku rapopo

Wes suwi aku ora ketemu koe teko ning ngarepku
Koe ngajak balen nggawe kaget sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah koe genggam tanganku
Terus koe ngomong pengen balen karo aku

Goro goro awakmu tau ninggalke aku
Sak iki ilang tresnoku..
Sory sory to saying aku raiso trimo
Mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wes sue ora nyawang
Opo koe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu
Saiki wis luntur seko atiku

Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokke tresnomu pepujaning ati
Nanging opo koe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres ning pipi
Sudah lupakan saja cerita kita berdua
Karena diantara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta kita yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang...

-------------------------------------------------------------------------------

Goro goro awakmu tau ninggalke aku
Sak iki ilang tresnoku..
Sory sory to saying aku raiso trimo
Mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wes sue ora nyawang
Opo koe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu
Saiki wis luntur seko atiku


Share This :
SakuBolong