MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Vita KDI - Koyo Langit Ambi Bumi


Lirik Lagu Vita KDI - Koyo Langit Ambi Bumi adalah lagu dari Vita KDI. Lagu ini membawakan genre Hip hop x Dangdut / HipDut. Lagu ini dibungkus dalam album Hip Hop Dangdut Plus Rap X. Jika kalian suka dengan suara Vita KDI. kalian bisa membaca lirik lirik lain dari vita di sakubolong.com. atau klik Vita KDI.
Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo osing pantes
Biso nyanding urip riko

Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas opo wis nggelio
Tapi mergo sing ono 
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakekno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byain wong wadon hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki ning jero dodo

Tulus tresno iki rabakal iso luntur
Tetep kepatri ati iki masio ancur lebur
tresno sing suci welas sejati
Saiki mung ninggalake loro ning jerone ati

Mergo wong tuaku ora sudi ngerestui
Jarene aku lan sliramu koyo langit lan bumi
Lilakno aku masio abot mbok songgo roso loro
Nganti eluh getih nelesi pipi

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo osing pantes
Biso nyanding urip riko

Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas opo wis nggelio
Tapi mergo sing ono 
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakekno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byain wong wadon hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki ning jero dodo


Share This :
SakuBolong