MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu NDX A.K.A - Anti Kimchil Kimchil Club


Lirik Lagu NDX A.K.A - Anti Kimchil Kimchil Club adalah lagu dari NDX AKA. NDX adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari NDX AKA di sakubolong.com.

Jamane jaman edan
Kimchil jahat saiki moto duitan
Rupo bagus ra jaminan
Setang bunder wis inceran
Ra mikir wong tuomu kui pas pasan

Ora gelem prihatin, dijak mangan neng angkringan koe isin
Ada uang abang kau sayang
Tak ada uang abang kau buang
Tresnamu gawe dompetku kelaran

Bukan uang yang membuat rasa sayang
Bukan harta yang memadu rasa cinta
Mergo tresno sak tuluse nganggo roso
Mergo bondo ora iso nuku tresno

Cil cepet sadaro, saktuluse tresnamu ra mandang bondo
Cil cepet sadaro, Bondo donyo mati raiso digowo
Aku tak lungo, (aku tak lungo), golek tombo ati loro

Jamane jaman edan
Kimchil jahat saiki moto duitan
Rupo bagus ra jaminan
Setang bunder wis inceran
Ra mikir wong tuomu kui pas pasan

Ora gelem prihatin, dijak mangan neng angkringan koe isin
Ada uang abang kau sayang
Tak ada uang abang kau buang
Tresnamu gawe dompetku kelaran

Kok Pendak dino mikirmu urip serba mewah
Iso mangan ning angkringan wis alhamdulillah
Koyo dulurku rasah kakean polah
Sesuk tak jak omah omah dadi bubrah
Pendak dino jalan jalan ngemall karo shoping
BPKB ku mlebu bank aku dadi pusing
Tresno karo koe ditagih koyo rentenir
Nek aku rakuat sue sue dadi kentir

Mas aku iki senenge dandan
Kudu sing larang ben disawang tambah sayang
Kabeh mau kudu wani le ngabari
Mas, BPJS ora payu nggo ngragati

Cil cepet sadaro, saktuluse tresnamu ra mandang bondo
Cil cepet sadaro, Bondo donyo mati raiso digowo
Aku tak lungo, (aku tak lungo), golek tombo ati loro

Jamane jaman edan
Kimchil jahat saiki moto duitan
Rupo bagus ra jaminan
Setang bunder wis inceran
Ra mikir wong tuomu kui pas pasan

Ora gelem prihatin, dijak mangan neng angkringan koe isin
Ada uang abang kau sayang
Tak ada uang abang kau buang
Tresnamu gawe dompetku kelaran


Share This :
SakuBolong