MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit


Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit adalah lagu dari Didi Kempot. Lagu ini diciptakan olehnya karena mendapatkan pengalaman yang pahit ditempat wisata Gunung Api Purba, Nglanggeran Wonosari Jogjakarta.

Tetapi lagu ini dibawakan oleh Nella Kharisma. Nella adalah Penyanyi dari Kediri, Jawa Timur yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Nella Kharisma di sakubolong.com. Nella Kharisma https://goo.gl/2Xna6p.


Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit

Suoro angin angin sing ngerindu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nagis ngetokke eluh ning pipi
Sue ra weruh senadyan mung on ongimpi

Ngalemo ngalem ning dadaku
Tambanono roso kangen ning atiku
Ngalemo ngalem ning aku
Ben ra adem kesiram ing dalu

Banyu langit sing ono duwur kayangan 
Watu gedhe kaligan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning nlanggran wonosari jogjokarto

Janjine lungoane ra nganti sue sue
Pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungo ra nganti seme suene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono duwur kayangan 
Watu gedhe kaligan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning nlanggran wonosari jogjokarto

Janjine lungoane ra nganti sue-sue
Pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungo ra nganti seme suene
Nganti kapan tak enteni sak tekane


Share This :
SakuBolong