MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Leda Lede


Lirik Lagu Nella Kharisma - Leda Lede dibawakan oleh Nella Kharisma. Nella adalah Penyanyi dari Kediri, Jawa Timur yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Nella Kharisma di sakubolong.com. Nella Kharisma https://goo.gl/2Xna6p.

Mbien koe ngomong wes ra sudi
Saiki koe nuntut aku bali
Opo koe pantes tak langgati
Aku isih wedi mbok larani

Atiku iki wis kadung loro
WIs dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wis sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wis kanggo wong lio

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wis du nggo koe
Aku bien mbok siake
Saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Ora tak getuni ora tak tangisi
Lungamu nengendi aku ra nggoleki
WIs kadung kelaran ati ora karuan
Wis bubrah kahanan rosoku uwis ilang

Wis lalekke wae aku ora nggondeli
ATiku mung siji rakuat yen baleni
Salahmu dewe bien koe wis ngelarani
Ati lea lede saiki kowe pengen aku bali

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wis du nggo koe
Aku bien mbok siake
Saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Atiku iki wis kadung loro
WIs dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wis sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wis kanggo wong lio

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wis du nggo koe
Aku bien mbok siake
Saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wis du nggo koe
Aku bien mbok siake
Saiki manut dalane

Aku kowe du jodone



Share This :
SakuBolong