MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tewas Tertimbun Masalalu ( TTM )


Lirik Lagu Nella Kharisma - Tewas Tertimbun Masalalu ( TTM ) adalah lagu dari Ndx Aka. Ndx adalah Penyanyi dari jogja yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Ndx di sakubolong.com. Lagu ini bermakna seseorang yang tidak bisa melupakan mantannya.

Tetapi lagu ini dibawakan oleh Nella Kharisma. Nella adalah Penyanyi dari Kediri, Jawa Timur yang membawakan genre Hip Hop dangdut atau sering disebut HIPDUT. Jika Kalian suka dangdut yang diiringi hip hop indo jawa, Tonton lebih banyak tentang lagu lagu dari Nella Kharisma di sakubolong.com. Nella Kharisma https://goo.gl/2Xna6p.


Lirik Lagu Nella Kharisma - Tewas Tertimbun Masalalu ( TTM )

Koe tau neng uripku tansah ono ning atiku
Rabakal luntur sakdurunge janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan bien mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan tresnoku rabakal ilang sayang

Duh koe wong bagus isih urip ono ning atiku
Aku ra iso lilo lungomu ra bakal tak tompo
Koyo gedene ombak segoro ning laut kae
Pesisir pasir putih sing tau dadi saksine
Nalikane isih ureip madep mantep bebarengan

Janji janji palsumu saiki dadi kenangan
Putih putih rembulan
Pandang padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang

Aku raiso lali
Udan grimis sing dadi saksi
Drung sempet tak rabeni
Janjiku wis tok blenjani

Koe tau neng uripku tansah ono ning atiku
Rabakal luntur sakdurunge janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan bien mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan tresnoku rabakal ilang sayang

Saiki bubar cerito janjiku tok gowo lungo
Janji jaman semono koe bakal prasetyo
Aku rabakal lilo sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuo ngandeng wedokan lio

Loro rasane ati sampean ningkari janji
Mrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli
Mung siji dongoku koe bali marang awaku
Bakal tak tunggu sak kuat kuate atiku

Aku raiso lali
Udan grimis sing dadi saksi
Drung sempet tak rabeni
Janjiku wis tok blenjani

Koe tau neng uripku tansah ono ning atiku
Rabakal luntur sakdurunge janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan bien mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan tresnoku rabakal ilang sayang

Koe tau neng uripku tansah ono ning atiku
Rabakal luntur sakdurunge janur kuning melengkung

Koe tau neng uripku tansah ono ning atiku
Rabakal luntur sakdurunge janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan bien mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan tresnoku rabakal ilang sayang

Koe tau neng uripku tansah ono ning atiku
Rabakal luntur sakdurunge janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan bien mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan tresnoku rabakal ilang sayang


Share This :
SakuBolong