MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Intan Rahma - Cukup Aku Wae


Opo aku kudu lilo
Senajan abot ning jero dodo
Aku weruh koe mlaku ro wong lio
Atiku keronto ronto

Opo iki cen dalane
Aku ro koe pancen du jodone
Mungkin wis takdire gusti wis dalakke 
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

Ratak tangisi yen pancen koe pancen ngene
Cukup aku wae sing ngerasakke
Ojo mbaleni ngelarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesane

Kabeh ati due roso
Bakal kesekso yen digawe loro
Nyawang sing disekso ngelanggati wong lio
Bubrah kahanan ati trimo lungo

Opo iki cen dalane
Aku ro koe pancen du jodone
Mungkin wis takdire gusti wis dalakke 
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

Ratak tangisi yen pancen koe pancen ngene
Cukup aku wae sing ngerasakke
Ojo mbaleni ngelarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesane

Ratak tangisi yen pancen koe pancen ngene
Cukup aku wae sing ngerasakke
Ojo mbaleni ngelarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesane


Share This :
SakuBolong