MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu NDX AKA - Banyu Langit


Suoro angin angin sing ngerindu ati
Ngelingake sliramu sing ngerindu ati
Pengen ngangis ngetokke eluh ning pipi
Sue ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo ngalem ning dodoku
Tambanono roso kangen ning atiku
Ngalemo ngalem ning aku
Yen ra gelem kesiram udane dalu

Banyu langit sing ono duwur kayangan
Watu gede kalingan mendunge udan
Telesono ati wong sing kasmaran
Setyo janji seprenne tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suoromu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning ngelanggran wonosari yogjokarto

Tresnoku neng jero dodo ojo digawe loro
Mergone ati iki loro nekwis dilarani
Angel ditambani angel diobati
Sampai kapanpun takkan pernah kau sakiti

Sayangku kepadamu tulus dari hati
Takkan kusia siakan cintku iki
Yang kuinginkan darimu jangan sampai engkau pergi
Mergone sayangku bakale tekan mati

Janjine lungane ranganti sue sue
Pamit esuk lungane ranganti sore
Janjine lungo ranganti suene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan grimis telesono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing netep janji
Ora lamis gedene gonku nresnani
Nganti kapan aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suoromu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning ngelanggran wonosari yogjokarto

Janjine lungane ranganti sue sue
Pamit esuk lungane ranganti sore
Janjine lungo ranganti suene
Nganti kapan tak enteni sak tekane


Share This :
SakuBolong