MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu NDX AKA - Nitip Kangen 2


Wis pirang pirang wengi
Ora biso turu mergo tansah kelingan marang sliramu
Ning netro katon nyoto esem lan guyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

Arum wangine kembang gugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo ini
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senajan mung sedelo ngobati roso kangenku

Mung tak angen roso sajroning dodo
Koyo ati raono wong lio
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipke roso kangenku nang kelip lintang

Tak titipke roso kangenku
Amung kanggo koe cah ayu
Saben wengi kelingan sliramu
Gawe aku raiso turu

Padange lintang rembulan nambahi roso kangenku
Pengen ketemu mung biso nyawang fotomu
Krungo suaramu marai tentrem atiku
Duh koe cah ayu sing ono ning jero atiku

Mung tak angen roso sajroning dodo
Koyo ati raono wong lio
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipke roso kangenku nang kelip lintang

Takkan pernar sirna cinta kita berdua
Karna kita tercupta untuk selalu bersama
Dirimu diriku tlah menjadi satu
Satu cinta satu hati tuk selamanya

Tak pernah ada dusta diantara kita
Dengarkan laguku sebagai pengobat roso kangenku

Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titip roso kangenku


Share This :
SakuBolong