MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng


Tegane atimu, gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki mergo koe sing jalari
Lamise janjimu koyo ombake banyu
Gede bantere alun nanging ra iso digugu

Kroso ning awakku, jobo loro jero ngilu
Mikirke anggonmu, sing bubrah kahanane uripku
Aku kudu pie yen wis dadi koyo ngene
Tak cobo lalekke arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wis ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Senajan mung sedelo

Wis biasane aku mbok larani
Saiki pengenmu pie yen ngeneki
Ngalor ngidul golek tombo
Sokor sokor oleh gantine tresno

Senajan iki mung sedelo
Yowis rapopo sing penting wis ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wis gawe atiku oleng wae

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wis ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Senajan mung sedelo

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan koe wis mendingan tak kubur
Ojo meneh tak tandurr aku wis kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur ulur

Saiki koe pancen iso mbalelo
rasakno mengko yen aku wis lungo
Sopo sing bakal ngampet loro disio sio
Koe mesti oleh piwelas tresno

Tak akoni larane tembus ning ati
Sekarang tlah hilang semenjak kaptenku datang

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wis ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Senajan mung sedelo

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wis ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo


Share This :
SakuBolong