MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kepontang panting


Aku trimo sing ngalah
Aku wis ra betah
Ngerasakke kahanan iki
Rasane ra nguati

Sempet loro ning ati
Kabeh janjimu ora bukti
Jare tresno naning opo
Koe gampang leno

Aku kepontang panting
Manut mlakune angin
Ibaratno bandulan
Aku nggo dolanan

Loro atiku loro sing tak tresno ora rumongso
Koe teko gowo cidro mending aku lungo

Wis rapopo rasah diterusno
Senajan to atiku loro
Mending tak culno ugo ngikhlasno
Koe nggo wong lio

Tak cobo legowo
Tak cobo lalekno
Senajan pahit abot sing tak roso

Aku trimo sing ngalah
Aku wis ra betah
Ngerasakke kahanan iki
Rasane ra nguati

Sempet loro ning ati
Kabeh janjimu ora bukti
Jare tresno naning opo
Koe gampang leno

Wis rapopo rasah diterusno
Senajan to atiku loro
Mending tak culno ugo ngikhlasno
Koe nggo wong lio

Tak cobo legowo
Tak cobo lalekno
Senajan pahit abot sing tak roso

Wis rapopo rasah diterusno
Senajan to atiku loro
Mending tak culno ugo ngikhlasno
Koe nggo wong lio

Tak cobo legowo
Tak cobo lalekno
Senajan pahit abot sing tak roso


Share This :
SakuBolong