MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ndugal Kumat


Koe bien wis tau ngomong janji
Arep ngelereni mendeme karo judi
Nanging ngopo koe saiki kok mbalelo
Koe mendem koe judi mikir seneng dunyo

Dadi bojo genah aku wis weling
Mbok yo koe mertobat karo eling
Yen mbok teruske aku trimo nglungani
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

Durung oleh aku jare meh tobat
Mbasan wis oleh saiki ndugal kumat
Yen diteruske aku rakuat sambat
Cukup semene wae aku njaluk pegat

Salahe.. salahe mendem wae salahe..
Salahe... salahe judi wae salahee..
salah yen diteruske

Karepe.. karepe menang dewe senenge..
Senenge.. nyepelekke rasane..
Pengen bubaran wae

Durung oleh aku jare meh tobat
Mbasan wis oleh saiki ndugal kumat
Yen diteruske aku rakuat sambat
Cukup semene wae aku njaluk pegat

Salahe.. salahe mendem wae salahe..
Salahe... salahe judi wae salahee..
salah yen diteruske

Karepe.. karepe menang dewe senenge..
Senenge.. nyepelekke rasane..
Pengen bubaran wae

Salahe.. salahe mendem wae salahe..
Salahe... salahe judi wae salahee..
salah yen diteruske

Karepe.. karepe menang dewe senenge..
Senenge.. nyepelekke rasane..
Pengen bubaran wae


Share This :
SakuBolong