MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sayang 2


Cobo rungokno,, tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno aku isih ngenteni
Ombak segoro... Kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati pati

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahe atiku sepi ing atiku 
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Mung lam lamat esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedepe moto
Wis marem atiku

Cobo rungokno,, tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno aku isih ngenteni
Ombak segoro... Kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati pati

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahe atiku sepi ing atiku 
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Mung lam lamat esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedepe moto
Wis marem atiku

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahe atiku sepi ing atiku 
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Mung lam lamat esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedepe moto
Wis marem atiku


Share This :
SakuBolong