MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo nyowo


Tresnoku soyo ngrembuyung yen kelingan esemu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Dibanding kangenku sing ning jero dodo
Bingung keserang rindu urip kroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pengen ketemu masio mung suaramu
Senadyan mung sak kecap iso gawe marem atiku
Aku mung biso ndedungo mung biso jodo urip
sampek tumekane pati marang sliramu

Separoh nyowo iki.. bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyo ojo pupus selawase tresnomu
Iki kabeh wujud tresnoku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Tresnoku soyo ngrembuyung yen kelingan esemu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Dibanding kangenku sing ning jero dodo
Bingung keserang rindu urip kroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pengen ketemu masio mung suaramu
Senadyan mung sak kecap iso gawe marem atiku
Aku mung biso ndedungo mung biso jodo urip
sampek tumekane pati marang sliramu

Separoh nyowo iki.. bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyo ojo pupus selawase tresnomu
Iki kabeh wujud tresnoku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu


Share This :
SakuBolong