MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Intan Rahma - Getun Mburi


Pangapuranen aku sing wis tau ngelarai atimu
Aku getun ngucap pisah sing wis gawe bubrah
Saiki aku kroso sakwise sliramu lungo
Yomung koe siji tresno sejati sing nyoto

Aku bingung kudu pie yen ngene dadine
Getun mburi nanging koe wis ono sing due
Nangis yomung tangis sing ngancani dinaku
Gatun yomung getun wis kelangan sliramu

Kabeh iki tak lakoni manut ning dalane
Roso gelo terus ono mergo ninggalke tresnane
Nangis yomung tangis sing ngancani dinoku
Getun yomung getun wis kelangan sliramu

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wis gawe bubrah
Saiki aku kroso sakwise sliramu lungo
Yomung koe siji tresno sejati sing nyoto

Tak cobo nerimo nanging ora biso
Tak cobo ngeculno nanging tetep tresno
Wis sakmestine dadi koyo ngene
Wis bubrah critane mergo salahku dewe

Aku saiki lagi keroso
Sakwise sliramu lungo
Getun atiku ajur trersnaku
Weruh koe wis karo wong lio

Aku bingung kudu pie yen ngene dadine
Getun mburi nanging koe wis ono sing due
Nangis yomung tangis sing ngancani dinaku
Gatun yomung getun wis kelangan sliramu

Gegodo gebyaring donyo
Yomung gawe atiku loro
Mergo aku kelangan tresno
Sing nyoto nggo aku

Pangapuranen aku sing wis tau ngelarai atimu
Aku getun ngucap pisah sing wis gawe bubrah
Saiki aku kroso sakwise sliramu lungo
Yomung koe siji tresno sejati sing nyoto

Pangapuranen aku sing wis tau ngelarai atimu
Aku getun ngucap pisah sing wis gawe bubrah
Saiki aku kroso sakwise sliramu lungo
Yomung koe siji tresno sejati sing nyoto


Share This :
SakuBolong