MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Intan Rahma - Kalah Cepet


Sepet neng pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondol wong lio

Nelangso rasane sing tak tresno ono sik due
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambar kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen neng jero dodo
Ngumngkap tresno rasane bimbang 
Amung bantal tak sayang sayang

Sui yen tresno koe
Jebul wis ono sing due
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sik tak tresno milih wong lio
Tiwas koe tak gowo miimpi mergo kependem ning ati
Nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnamu digondol ilang

Sepet neng pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondol wong lio

Nelangso rasane sing tak tresno ono sik due
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambar kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen neng jero dodo
Ngumngkap tresno rasane bimbang 
Amung bantal tak sayang sayang

Sui yen tresno koe
Jebul wis ono sing due
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sik tak tresno milih wong lio
Tiwas koe tak gowo miimpi mergo kependem ning ati
Nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnamu digondol ilang

Sepet neng pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondol wong lio

Nelangso rasane sing tak tresno ono sik due
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambar kalih sinten

Sepet neng pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondol wong lio

Nelangso rasane sing tak tresno ono sik due
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambar kalih sinten


Share This :
SakuBolong