MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu LongFly - Lagu Galau


Koe rabakal ngerti roso ning ati iki
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
Roso atiku iki nganti kepati pati

Esuk esuk aku wis dandan rapi
Nganggo minyak wangi rambut klimis jungkat buri
Seneng ngeng ati ngapeli pujakan hati
Koe sing tak tresnani nganti tekan ati

Dogos iki bakal dadi bukti
Dosing iki sing tau nyekseni 
Awakdewe tau ngelakoni ning pinggir dalan
Sing tak butuhke petengan ra butuh kos kosan

Roso iki koyo ngene rasane
Naliko ngerti koe lagi karo koncoku dewe
Opo pancen nasibku koyo ngene
Nganti elukku netes onoing pipi

Arep sambat bingung karo sopo
Arep cidro nanging isin karo wong lio
Koe iso gawe loro nyesek ning dodo
Aku sing iso nompo koe nganti legowo

Koe rabakal ngerti roso ning ati iki
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
Roso atiku iki nganti kepati pati

Opo ono salahku terus koe cidro janji
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
Kabeh kui amung janji paslu

Roso iki koyo ngene rasane
Naliko ngerti koe lagi karo koncoku dewe
Opo pancen nasibku koyo ngene
Nganti elukku netes onoing pipi

Arep sambat bingung karo sopo
Arep cidro nanging isin karo wong lio
Koe iso gawe loro nyesek ning dodo
Aku sing iso nompo koe nganti legowo

Roso iki koyo ngene rasane
Naliko ngerti koe lagi karo koncoku dewe
Opo pancen nasibku koyo ngene
Nganti elukku netes onoing pipi

Arep sambat bingung karo sopo
Arep cidro nanging isin karo wong lio
Koe iso gawe loro nyesek ning dodo
Aku sing iso nompo koe nganti legowo


Share This :
SakuBolong