MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu LongFly - Mampet Jodone


Jare bapak ibu
Ojo kon sue sue
Selak seret selak mampet
Ora kanggo anune

Wis ket lahir ra ngrasakke
Gandengan ro wong wedok
Nganti jeleh bayangke

Ra kesel lehku usaha
Ngalor ngidul nggoleke
Wis sabar rono rene
Nanging mung blong hasile kesel dewe

Gliyak gliyak rono rene
Tapi ra ono hasile
Bendino aku whats'app an nganti ngelalekke kancan
Koe malah ra ngerteni padahal sing tak aboti
Usahaku wis pol polan naning ra ono balesan

Koe dijagakke malah koe nyepelekke
Kene wis cobo ngerangkul nanging koe malah ucul
Ibarat anyaran doro dikepleki ora moro
Teko lungo marai ati dadi keloro loro

Ngedit foto tak lakoni
Follow ig kono kene
Rai gedek yoben wae

Dm dm rono rene
Macak sok kenal wae
Konangan bola bali
Opo pancen wis nasibe koyo ngene

Gliyak gliyak rono rene tapi ra ono hasile
Bendino aku whats'app an nganti ngelalekke kancan
Koe malah ra ngerteni padahal sing tak aboti
Usahaku wis pol polan naning ra ono balesan

Koe dijagakke malah koe nyepelekke
Kene wis cobo ngerangkul nanging koe malah ucul
Ibarat anyaran doro dikepleki ora moro
Teko lungo marai ati dadi keloro loro

Ngedit foto tak lakoni
Gandengan ro wong wedok
Nganti jeleh bayangke
Ra kesel lehku usaha
Ngalor ngidul nggoleke

Ngedit foto tak lakoni
Follow ig kono kene
Rai gedek yoben wae

Dm dm rono rene
Macak sok kenal wae
Konangan bola bali
Opo pancen wis nasibe koyo ngene


Share This :
SakuBolong