MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Guyon Waton - Korban Janji



Tanpo welas koe lungo bien kae
Raono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri dimalam itu

Koe lungo pas aku sayang sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan aku campakan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo khanti ikhlas legowo
Sing tak arep koe ra disio sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Koe lungo pas aku sayang sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan aku campakan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo khanti ikhlas legowo
Sing tak arep koe ra disio sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Abot tak trimo khanti ikhlas legowo
Sing tak arep koe ra disio sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku


Share This :
SakuBolong