MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Intan Rahma - Pengen Nyokot koe


Aku kekes, Kesel mikir koe
Aku gemes pengen nyokot koe
Bola bali mung tok sepelekke
Yen terus ngene wis ra sayang jenenge

Winginane koe isih tak maafke
Ning saiki aku mikir sak tenane
Sabar iki mesti ono batese
Yen wis ra kuat iso metu sungune

Asline aku iki sopo mbok anggep opo kok koe tego
Rasane ning ati loro koe mbalelo gawe perkoro
Mending aku mlaku dewe ra karo koe yowis nasibe
Nganti entek sabare ga kuat pikire pingin nyokot koe

Ra perlu mikir dowo yen ninggal koe lungo
Ra gawe seneng, koe malah gawe loro
Sayangku bien gede, saiki wis ra ono
Disayang tenanan malah ngeboti wong lio

Yowis teko lakoni ninggal koe ra rugi
Ket bien ming ngeneki. koe yo ra peduli
Ra karep baleni, kabeh cerito iki 
Getunku nglanggati mending tak lungo saiki

Kesel pikire, gemes rasane
Mikir koe edan dewe
Ra kuat atine, semene wae
Aku iki ngomong saknyatane

---------------------------------------------------------------------------------------------

Aku kekes, Kesel mikir koe
Aku gemes pengen nyokot koe
Bola bali mung tok sepelekke
Yen terus ngene wis ra sayang jenenge

Asline aku iki sopo mbok anggep opo kok koe tego
Rasane ning ati loro koe mbalelo gawe perkoro
Mending aku mlaku dewe ra karo koe yowis nasibe
Nganti entek sabare ga kuat pikire pingin nyokot koe

Asline aku iki sopo mbok anggep opo kok koe tego
Rasane ning ati loro koe mbalelo gawe perkoro
Mending aku mlaku dewe ra karo koe yowis nasibe
Nganti entek sabare ga kuat pikire pingin nyokot koe


Share This :
SakuBolong