MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir


Tulus suci tresno iki soyo sue tuwuh gedhe ning ati
Kependem jero roso iki bakal ono wektune kowe ngerti
Pancen ati duwe karep tresno ku sesok bakal tok anggep
Ra cukup tekan kene sayangku nggo kowe selawase

Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
Jenengmu uwis suwe neng ati ke ukir
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
Kowe tresno siji raiso diganti

Aku ngerti kabeh kurangne awakku iki
Mulo aku rung iso ngomong ning ati
Mugo wae kowe sing dadi bakal takdirku
Ngisi cerio tresno ning uripku

Roso iki neng ati ora bakalan mati
Tresno iki sejati ora bakal kegeanti
Madep manteb cukup siji koe sing tak tresnani
Jenengmu wis kepatri kekunci ning ati iki

Mungkin kowe udu pertama bagiku
Tapi koe dadi tresno terakhir untuku 
Cukup siji koe raono liane
Mlakune wektu koe bakal ngerti dewe

Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
Jenengmu uwis suwe neng ati ke ukir
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
Kowe tresno siji raiso dinganti

Aku ngerti kabeh kurangne awakku iki
Mulo aku rung iso ngomong ning ati
Mugo wae kowe sing dadi bakal takdirku
Ngisi cerio tresno ning uripku

Ugo dadekkno aku terakhir critomu
Janji bakal ngenei seneng uripmu
Aku udu ati liyo le gawe loro
Nanging sak isoku gawe kowe tentrem mulyo

Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
Jenengmu uwis suwe neng ati ke ukir
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
Kowe tresno siji raiso diganti

Aku ngerti kabeh kurangne awakku iki
Mulo aku rung iso ngomong ning ati
Mugo wae kowe sing dadi bakal takdirku
Ngisi cerio tresno ning uripku


Share This :
SakuBolong