MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu L Sista - Jalaranku


Banyu mata deres mili netes ana ning pipiku
Ngerassakke perih ning batinku nalika ilang tresnamu
Tresno sing mbien tok jogo tresno tulus mring awakku
Nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atiku kuciwa

Bola bali tak apusi
aku sing mlenjani janji
natu loro ning atimu
Gawe nelangsa batinmu

Saiki aku sing lara
Tresnamu mbok gowo lungo
Jroning dadaku lagi krasa
Yen atiku banget tresno

Atiku rabisa nrimo Yen kowe digandeng wong lio
Jujur njero batin iki isih duweni rasa tresna
Nanging tak cobo lilo pasrah marang sing kuwoso
Mergo polahku dewe sing gawe koe gelo

Aku nyuwun pangapuro gawe atimu kelaran
Semua yang kau berikan telah ku sia siakan
Saiki aku paham aku wis kelewatan
Mula aku kudu nampa yen tresnaku kau lupakan

Aku sing njalari bubaring cerita iki
Appa bisa kowe bali kaya wingi
Ngapuranen aku tulus seka jroning atimu
Aku mohon jangan kau benci diriku

Banyu mata deres mili netes ana ning pipiku
Ngerasakke perih ning batinku nalika ilang tresnamu
Tresno sing mbien tok jogo tresno tulus mring awakku
Nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atiku kuciwa

Bola bali tak apusi
aku sing mlenjani janji
natu loro ning atimu
Gawe nelangsa batinmu

Saiki aku sing lara
Tresnamu mbok gowo lungo
Jroning dadaku lagi krasa
Yen atiku banget tresno

Koe kudu ngerti rasane gela ati iki
Rasane luih lara ketimbang kau tertusuk duri
Sampai kapanpun ku nantikan engkau kembali 
Dan takkan ku ulangi salahku lagi

Kini yang tertinggal hanyalah sebuah penyesalan
Semua berakhir dan aku telah engkau campakkan
tapi aku percaya akan rencana tuhan 
Mungkin ini jalan terbaik yang tlah tuhan berikan

Aku sing njalari bubaring cerita iki
Appa bisa kowe bali kaya wingi
Ngapuranen aku tulus seka jroning atimu
Aku mohon jangan kau benci diriku

Aku sing njalari bubaring cerita iki
Appa bisa kowe bali kaya wingi
Ngapuranen aku tulus seka jroning atimu
Aku mohon jangan kau benci diriku


Share This :
SakuBolong