MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu L Sista - Lanangan Ra Mutu



Pisan ketemuan andang ngomongke katresnan
Ngajak pendekatan sok ngroso jagoan
Omongan sok alus nyang lambene omong tulus
Ngroso paling bagus padahal koyo wedus

Aku kudu pie wis bacut katut atine
Nganti bondo dunyo wis entek entekan
Bacut tresno slirane nanging sak karepe dewe
Kabeh ambyar bubar mung marai edan

Telah ambyar entek entekan bondoku mubal rakaruan
Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu bul pabu, mung gur modal untu
Ning awal ngomong tresno tenanan akhire mung malik kahanan
Tak kiro tenan bul koe mung dolanan

Kesel buyer ambyar batin iki
Jebul mung diapusi lanangan ra mbejaji
Manise neng awal ketemu le ngeyakinke aku
Nganti tego nyidro bojomu

Akhire tibo mburi mung kapusan
Saiki kabeh bosokmu uwis konangan
Bingung atiku kesel ra karuan
Nanging kudu pie meneh wis kahanan

Telah ambyar entek entekan bondoku mubal rakaruan
Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu bul pabu, mung gur modal untu
Ning awal ngomong tresno tenanan akhire mung malik kahanan
Tak kiro tenan bul koe mung dolanan

Mbiene neng awal cangkeme cen manis tenan
Jebul tibo mburi sifatmu bosok tenan
Mencok rono mencok rene mung ngumbar katresnan
Ngroso bagus dewe lagake koyo pangeran

Janji janji Setyo kabeh mung amergo bondo
Tresno sing tak duweni kabeh raono guno
Jebul koe kui mung buto rupo menungso
Ketok apik ning jobo jebul jerone olo

Telah ambyar entek entekan bondoku mubal rakaruan
Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu bul pabu, mung gur modal untu
Ning awal ngomong tresno tenanan akhire mung malik kahanan
Tak kiro tenan bul koe mung dolanan

Mas.. koe wis tak culke
Mergo koe sak penake dewe
Mas.. mugo bahagio ro wong lio
Gandeng meneh aku wis ra biso

Telah ambyar entek entekan bondoku mubal rakaruan
Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu bul pabu, mung gur modal untu
Ning awal ngomong tresno tenanan akhire mung malik kahanan
Tak kiro tenan bul koe mung dolanan

Atiku wis lilo tenanan ketimbang mung terus kelaran
Yen kon mbaleni tali katresnan aku wis raiso tenanan
Aku wis ikhlas aku wis lilo aku wis, cukup bahagio
Tanpo koe uripku luih merdiko


Share This :
SakuBolong