MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Jodo


Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
membawa calon mantumu mulih
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane koe saiki digondol wong lio

Nyesek jejeg neng ati
Nyekseni koe rabi
Lilo dadi kedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio radirestui
Tapine koe wedi mengko dicap anak raberbakti
Yen pancen ngono anane
Abote sing keronto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu mulih
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu


Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane koe saiki digondol wong lio

Nyesek jejeg neng ati
Nyekseni koe rabi
Lilo dadi kedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio radirestui
Tapine koe wedi mengko dicap anak raberbakti
Yen pancen ngono anane
Abote sing keronto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni


Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui
Kelingan tresnoku ora direstui..


Share This :
SakuBolong