MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sawangen


Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo koe
Ora ono liane
Ning atiku mung ono koe

Sawangen kae sawangen 
Bulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning koe
Koyo sayangku neng koe
Selawase mung karo koe

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo koe
Ora ono liane
Ning atiku mung ono koe

Sawangen kae sawangen 
Bulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning koe
Koyo sayangku neng koe
Selawase mung karo koe

Sawangen kae sawangen 
Bulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning koe
Koyo sayangku neng koe
Selawase mung karo koe

Koyo gatiku ning koe
Koyo sayangku neng koe
Selawase mung karo koe

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sawangen


Share This :
SakuBolong