MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sayang 4


Yen ono adem angin
Sumribit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti anti tekamu

Naliko wayah wengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wis merem

Tak jaluk ning kono
Koe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo neng kene sayang
Tansah dadi kembang
Nyebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo koe sayang

-------------------------------------------

Yen ono adem angin
Sumribit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti anti tekamu

Naliko wayah wengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wis merem

Tak jaluk ning kono
Koe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo neng kene sayang
Tansah dadi kembang
Nyebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo koe sayang

Tak jaluk ning kono
Koe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo neng kene sayang
Tansah dadi kembang
Nyebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo koe sayang


Share This :
SakuBolong