MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tak Enteni Tekamu ( Lungset 2 )


Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki ra ono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setahun rongtaun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi putih
Sabar ngenteni slirane mulih

Senajan ono kabar sing
Marai panas ning kuping
Kabare ning kono due
Aku percoyo koe

Kabar kabar tak anggep angin
Marai awakku gering
Janjimu mbien tak ugemi
Koe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki ra ono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Yopanggah sabar aku ngenteni koe
Ra gagas kabar kuwi mong jarene
Aku tetep styo tumakane teko
Sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko

Siji loro telu tekan wolu pitu
Setahun rong tahun tekane sewindu
Pantang ku lari, pantang menkhianati
Janji tak ugemi kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki ra ono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setahun rongtaun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi putih
Sabar ngenteni slirane mulih

Siji loro telu tekan wolu pitu
Setahun rong tahun tekane sewindu
Pantang ku lari, pantang menkhianati
Janji tak ugemi kowe mesti bali

Senajan ono kabar sing
Marai panas ning kuping
Kabare ning kono due
Aku percoyo koe

Kabar kabar tak anggep angin
Marai awakku gering
Janjimu mbien tak ugemi
Koe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki ra ono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni mesti koe bali..


Share This :
SakuBolong