MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Mother Like Superhero - Cidro ( Cover )


Wis sak mestine ati iki nelongso
Wong sik tak tresnani mlenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi ning dodo

Kepie meneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Koe nganti tego mlebjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro..

Kepie meneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Koe nganti tego mlebjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro..

--------------------------------------------------------

Gek opo salah awakku iki
Koe nganti tego mlebjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro..

Gek opo salah awakku iki
Koe nganti tego mlebjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro..

Ora ngiro saikine cidro..


Share This :
SakuBolong