MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Guyon Waton - Karma


Ojo salahke aku
Wis ngelarani atimu
Mergo kowe 
Wes gawe tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Uwis cukup lehku gawe kowe nangis
Uwis cukup lehku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel delokne
Ora bakal aku ndilat tresnoku bali ning kowe

Ojo salahke aku
Wis ngelarani atimu
Mergo kowe 
Wes gawe tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Uwis cukup lehku gawe kowe nangis
Uwis cukup lehku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel delokne
Ora bakal aku ndilat tresnoku bali ning kowe

x : Saya mencium bau - bau perselingkuhan ini :v
    Yah, siapa perempuan ini?
l : Eee.. Cuman temen kantor
y : Jadi aku cuman temen kantor? makasih ya..

Ojo salahke aku
Wis ngelarani atimu
Mergo kowe 
Wes gawe tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Ojo salahke aku
Wis ngelarani atimu
Mergo kowe 
Wes gawe tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane
Wolak walik dunyo

Loading...

Share This :
SakuBolong