MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Via Vallen - Ora Masalah


Koe pernah ono ning atiku
Janji ora bakal ninggalke aku
Saiki koe lungo mblenjani janjimu
Ninggalke loro ning jero dodo ora masalah

Lambemu sing lames gawe atiku keiris
Rabakal aku nangis mergo kui wis digaris
Tresnomu koyo telo onone mung nyereti
Isone gawe loro, lorone ning jero ati

Oa Oe..

Urip rasah sepaning raono koe aku ayem
Urip rasah sepaneng raono koe aku seneng
Tresnomu uwis luntur aku tak trimo mundur
Ketimbang gawe atiku ajur

Lambemu sing lames gawe atiku keriris
Rabakal aku nangis mergo kui wis digaris
Tresnomu koyo telo onone mung nyereti
Isone gawe loro, lorone ning jero ati

Urip rasah sepaning raono koe aku ayem
Urip rasah sepaneng raono koe aku seneng
Tresnomu uwis luntur Aku tak trimo mundur
Ketimbang gawe atiku ajur

Urip rasah sepaning raono koe aku ayem
Urip rasah sepaneng raono koe aku seneng
Ora masalah sabarku turah turah

Ketimbang gawe atiku bubrah
Ketimbang gawe uripku susah



Share This :
SakuBolong