MASIGNCLEAN102

Lirik Lagu Guyon Waton - Kependem Tresno cipt Agung Pradanta


Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresno sing kependem ono ing dodo
Kudu kepie aku mesti pie
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresno sing kependem ono ing dodo
Kudu kepie aku mesti pie
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senadyan koe 
Wis karo liane
Nanging tresnoku ro koe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senadyan tresno iki mung kependem ning ati

Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresno sing kependem ono ing dodo
Kudu kepie aku mesti pie
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senadyan koe 
Wis karo liane
Nanging tresnoku ro koe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senadyan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senadyan tresno iki mung kependem ning ati

Senadyan tresno iki mung kependem ning ati

Lirik Lagu Guyon Waton - Kependem Tresno cipt Agung Pradanta

Loading...

Share This :
SakuBolong